דווקא בערב פסח – פרגני לעצמך סלט טוב, ותני לעצמך בוסט של כח.
הסלט הבא מעניין עם מגוון טעמים, משלב חלבון עם ירק ושומן בריא,
סלט שהוא ארוחה שלמה!
החומרים:
חומרי הסלט:
חבילה שעועית ירוקה שלמה קפואה
6 עגבניות שרי חצויות
4 פטריות חצויות טריות
1 בצל סגול פרוס דק
חופן אגוזי מלך קלויים
1 חסה
לבחירה – גבינה בולגרית מגורדת
מעט שמן זית לאידוי הירקות
חומרי הרוטב:
רבע כוס רוטב סויה
חצי כוס מים
רבע כוס שמן
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס דבש / סילאן
2 שיני שום כתוש
הוראות הכנה:
לאדות קלות במעט שמן (עדיף שמן זית) את העגבניות, הפטריות והבצל הסגול.
לקלות את האגוזים מעט במחבת (מוסיף טעם, אבל אם רוצים להשאיר את הערכים התזונתיים של האגוזים אפשר לוותר).
לחתוך את החסה לקרעים.
לאדות את השעועית ירוקה.
לערבב בבלנדר מקל את כל חומרי הרוטב.
ועכשיו – מכינים את צלחת ההגשה:
מניחים את קרעי החסה בתחתית,
מעל את השעועית עם הרוטב,
ומעל את כל שאר הרכיבים,
לבחירה – מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית מגורדת.
מפנק ומזין ברמה אחרת!
מנת גורמה של מסעדה חלבית משובחת אצלך בבית : )
הכנות נעימות ומלאות כח לפסח!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>
