איזה כיף שאת איתנו : )

סופלה שוקולד לצד גלידת וניל ברוטב אוכמניות, יאמי!

מירי וקסברגר

מנת קינוח מרשימה וטעימה, שכמה שתכינו אותה תמיד היא עדיין מבוקשת ואהובה.

מתאימה לשבת ולשמחות, ולמתי לא?

החומרים (לפי כוס של 200 מ"ל)

לסופלה:

20 כוסות מנג'ט מנייר מעוטרות לאפיית הסופלה (גדולות)

6 ביצים

½ כוס סוכר

150 גרם שוקולד

כף  קקאו

50 גרם מרגרינה

כף ליקר

½ כוס קמח

100 גרם שוקולד מריר

לגלידה:

1 מיכל גלידת וניל קנויה

לרוטב אוכמניות:

כ-200 גרם מלית אוכמניות

¼-½ כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

לסופלה:

  • מקציפים ביצים שלמות תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה למשך 6 דקות.
  • בסיר קטן ממיסים 150 גרם שוקולד, קקאו, מרגרינה וליקר. מקררים את תערובת השוקולד מעט ומוסיפים לביצים הנ"ל.
  • מוסיפים קמח, מערבבים ויוצקים מהתערובת לכוסות המעוטרות, מעט יותר מחצי מגובהן. "מטביעים" קובית שוקולד במרכז כל סופלה (הוא שוקע בפנים, וזה בסדר).
  • אופים 12 דקות לאפיה כמעט מלאה (או פחות – תלוי בעוצמת התנור שלך, הסופלה אמור להישאר רטוב בתוכו ועם קרום דק מבחוץ), בתנור מחומם מראש בחום °180.

לכדור הגלידה:

קורצים מגלידת הווניל כדור בעזרת כף פריזאית מעוגלת גדולה.

לרוטב:

מערבבים את מלית האוכמניות עם המים הרותחים. מקררים ויוצקים ישירות על כדור הגלידה, יפה ליצור תלוליות מהרוטב בצד הצלחת.

או מגישים בנפרד בתוך כוסות קטנטנות בצד הצלחת.

רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים / סדנאות לקבוצות? 

קורס פטיפורים / סדנאות לקבוצות בכל הארץ.

 שלחי מייל a0527603117@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

יושבת רגע

מאמנות לשידוכים צריך?? אין הצעות! אין מי שיציע!

שבי

וו'למנס

התחליף האולטימטיבי לשניצלונים מטוגנים: הטמפורה

וולמנ'ס אירועים

חכמת ההמונות

בני ברקית? אני צריכה המלצה

חיה

בסטודיו שלנו

שיעור מס' 10 – ההיפופרסיב!

רבקה זילברמן