איך נראית המנה העיקרית אצלכם?
כמה עוף/בשרים את שמה? וכמה תוספות?
אז כמובן זה תלוי – אם אתם עדיין עם ילדים קטנים, לפעמים שניצל/עוף + תפו"א זה הכי טוב : )
אבל אם אתם כבר משפחה מורחבת, במיוחד עם מתבגרים שאוכליםם, ובטח אם יש גם זוגות/אורחים,
לי פעם אמרה מישהי שהחלוקה הנכונה היא –
שני סוגי בשרים/עופות + שני סוגי פחמימה + תוספת ירק.
איך אצלכם?
בכל מקרה, אם את שוברת את הראש על גיוון בתוספות,
אין כמו נודלס מוקפץ עם ירקות – הקערה תיגמר!
קבלו מתכון קליל וטעים!
לכבוד שבת קודש!
בגלל זכויות יוצרים לצערנו לא נוכל להעלות את המתכון הכתוב לפה.
תגובה אחת
שלום,
אני רק רוצה לציין שלדעתי נודלס מוקפץ לא כ"כ מתאים לשבת, מהסיבה שמה שטעים במנה זה שהירקות לא מבושלים מאד,
קצת קרנצ'יים. ובשבת יש את כל הזמן מלפני שבת עד הסעודה שהאוכל מונח על הפלטה, ולמעשה הוא ממשיך להתבשל והירקות מאד מתרככים.
אנחנו מאד אוהבים את זה ואני מכינה ליום חול. אחרי שפעם אחת הכנתי לשבת אני כבר לא עושה את זה שוב..
ודרך אגב, כדי להוזיל עלויות, (אם לא ממש חשוב לכם להצמד למתכון המקורי) אני מכינה גם עם ספגטי פשוט.
מבשלת לפני לפי ההוראות ומוסיפה לירקות.