אי אפשר לעבור חורף בלי להתענג על קרמבו מתוק,
ובתור מנה אחרונה לליל שבת חורפי, זה בכלל מושלם…
אז הנה שלושה סרטוני מתכונים לקרמבואים עסיסיים,
את החמאה תוכלי להחליף בשמן קוקוס (מרגרינה למתעקשות, נטורינה למשתדלות)
או הכי פשוט: לקנות עוגיות עגולות טובות וטעימות.
בשקט בשקט נאמר שמי שממש אין לה זמן תמיד אפשר להקציף ריצ' עם פודינג וניל במקום מרנג,
או הכי קל: לקנות חבילת קרמבואים מוכנה 😉
2 Responses
שאלה, האם מבחינה בריאותית הקרמבו הזה יותר טוב מהקנוי?
וכן, האם הבישול של החלבונים גם מפסטר אותן? כלומר, זה לא כמו לאכול ביצה חיה מבחינת החיידקים?
תודה!
בוודאי שהמתכון הזה בריא יותר!
תראי את רשימת הרכיבים על קרמבו קנוי, ואת רשימת הרכיבים במתכון הזה.
באופן כללי – כל מתכון שאת עושה בבית בריא יותר מאשר לקנות אותו מוכן, אפילו אם תכיני עוגה עם מרגרינה בבית (כמובן, לא מומלץ…) ברוב המקרים זה יהיה בריא יותר מאשר עוגה קנויה (אלא אם כן זאת עוגה שקונים בחנות טבע 😉)
בנוגע לפסטור, צריך לבדוק.