האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

לביבה חמה ומתוקה, לצפייה >>>

שבי רגע

אחרי מתכוני הסופגניות, הגיע הזמן להתחיל לקלף לערבים גדושים בלביבות.

הנה סרטון מעולה עם שלושה מתכוני לביבות:

לביבות תפוח אדמה / בטטה וקישואים –

לכל מי שמחפשת גיוון מה'לאטקס' המסורתי.

שימו שמן…

שיהיה חנוכה טעים ושמח!

(בגלל זכויות יוצרים לא נוכל להעלות פה את המתכון הכתוב, תוכלו לראות אותו בתוך הסרטון, או בלחיצה פה.)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

מתלבשת עם רותה

אז איזה תיק לקנות? חלק ב'

רותה

בסטודיו שלנו

שיעור מספר 14 – הפתעה! וגם עיצוב ירכיים

רבקה זילברמן

טבעות בצק רבוך במילוי קרם נוגט

הקמפוס הקולינרי

חכמת ההמונות

אני מורעבת…

אתי