ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

פטיפור שכבות קל הכנה!

מירי וקסברגר

משהו טעים, כשבא לך לפנק… תשמרי שלא יגמר רק כשאת מיישרת את העוגה בתבנית עוד לפני שהגשת : )

לא תאמיני באיזו קלות תצליחי להכין פטיפור כל כך טעים.

פטיפור שכבות קל הכנה

להמיס:

100 גרם שוקולד מריר

3 כפות טחינה

כוס חמאת בוטנים

2 כפות דבש

1/4 כוס שמן

50-100 גרם אגוזים קצוצים – לבחירה

לכבות את הלהבה ולהוסיף:

250 גרם ביסקוויט מפורר

לשטוח בתבנית מלבנית גודל 20*30

להקפיא ל-1/2 שעה.

שכבה ב'

מחממים יחד (לא להרתיח):

250 גרם שוקולד מריר

1 כוס קצפת פרווה גולמית (להשיג במכירה של מוצרי אפיה) 

1/4 כוס מים

יוצקים על שכבה א', מקפיאים היטב ומפשירים חלקית וחתוכים קוביות קטנות ומשורטטות (כמו בתמונה בתחילת הפוסט) ניתן לקשט בשושנה גנאש וצורה משוקולד.

או כמו בתמונה הבאה בתבנית סיליקון.

רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים/סדנאות  לקבוצות? 

קורס פטיפורים /סדנאות לקבוצות בכל הארץ.

 שלחי מייל a0527603117@gmail.com

3 Responses

  1. הי, למה הכוונה קצפת גולמית? האם אפשר בשמנת מתוקה להקצפה חלבית?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

10% לקוראות שבי רגע, על כל הקולקציה (כולל החדשה!) באתר של ST FASHION 😵! תציצי בעמוד הקופונים שלנו, ולכי להתפנק לחג : )

אולי יעניין אותך גם?

0

alixepress

תני לו לשבת רגע… :) פוסט המלצות לגברים

"היא החליטה לעבור ולגור ברוממה", התגובות שלכן השבוע >>>

שבי רגע

0

נותנת מקום

פרק 46: בובת בד משופשפת

שרי וולך

0

מטבח

קיבוץ גלויות: גפילטע (מוכן) בטעם פיקנטי

מירי וקסברגר