משהו טעים, כשבא לך לפנק… תשמרי שלא יגמר רק כשאת מיישרת את העוגה בתבנית עוד לפני שהגשת : )
לא תאמיני באיזו קלות תצליחי להכין פטיפור כל כך טעים.
פטיפור שכבות קל הכנה
להמיס:
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות טחינה
כוס חמאת בוטנים
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן
50-100 גרם אגוזים קצוצים – לבחירה
לכבות את הלהבה ולהוסיף:
250 גרם ביסקוויט מפורר
לשטוח בתבנית מלבנית גודל 20*30
להקפיא ל-1/2 שעה.
שכבה ב'
מחממים יחד (לא להרתיח):
250 גרם שוקולד מריר
1 כוס קצפת פרווה גולמית (להשיג במכירה של מוצרי אפיה)
1/4 כוס מים
יוצקים על שכבה א', מקפיאים היטב ומפשירים חלקית וחתוכים קוביות קטנות ומשורטטות (כמו בתמונה בתחילת הפוסט) ניתן לקשט בשושנה גנאש וצורה משוקולד.
או כמו בתמונה הבאה בתבנית סיליקון.
![](https://shvirega.co.il/wp-content/uploads/2024/12/פטיפורים-1-680x1024.jpg)
רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים/סדנאות לקבוצות?
קורס פטיפורים /סדנאות לקבוצות בכל הארץ.
שלחי מייל a0527603117@gmail.com
![](https://shvirega.co.il/wp-content/uploads/2024/12/לוגו-2024-אחרון-2-1024x724.jpg)
3 Responses
יש תחליף לאגוזים?
יש תחליף לחמאת בוטנים?
הי, למה הכוונה קצפת גולמית? האם אפשר בשמנת מתוקה להקצפה חלבית?