החומרים
8 פרוסות פילה סלמון
החומרים למשרה:
½ כוס שמן
5 כפות סויה
3 כפות מיץ לימון
2 כפות חרדל
2 כפות דבש
2 שיני שום
הוראות הכנה:
הכניסי את הדג לתבנית אלומיניום,
ערבבי את חומרי המשרה במקל בלנדר ושפכי על הדג.
כסי מכל הצדדים ואפי רב שעה מכוסה, אח"כ המשיכי עם האפייה כשהדג מגולה עד שהוא מזהיב.
לשדרוג:
ניתן להוסיף רצועות גמבה, בצל, פטרוזיליה ושמיר.
בתאבון!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>

3 Responses
תודה על המתכון!!!
אפשר להשלים, בבקשה, פרטים על טמפרטורת אפיה והזמן?
הכנתי אתמול, יצא ממש מוצלח!
תודה רבה!!
מה עם מלח ופלפל שחור?