חנוכה הולך ומתקרב, וזה הזמן להתחיל להתכונן עם מתכוני סופגניות!
אז הנה סרטון מעולה שממחיש בצורה ברורה (ומהירה…) את כל שלבי ההכנה.
מה שכן – תצטרכו בשבילו מדחום דיגיטלי של מזון, והאמת שבשביל סופגניות זה מוצר די מאסט.
כן, יש הרבה טיפים ברשת לזיהוי רמת החום של השמן, אבל בסופו של דבר העצה הכי טובה ויעילה היא – לקנות מדחום.
אז הנה המתכון, אם ניסית – שתפי איך יצא : )
3 Responses
הכנתי ופעם ראשונה בחיי הצלחתי שיצא סופגניות יפות, טפוחות, בצבע מתאים וטעימותתתתתת
ממליצה לכולןן
ואם אין לי מד חום – יש דרך אחרת למדוד מעלות חום?
אפשר להזמין מד חום בזיל הזול , אבל כבר מאוחר. אדע לשנה הבאה בעז"ה.
אני עשיתי עם קיסם, שיש בועות מסביב,
לא הכי מוצלח אבל בסדר