האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

ממרח חלבה-שוקולד בריא (יחסית 🙂)

ציפי כהן - הקמפוס הקולינרי

ממרח שוקולד חלבה


המתכון הזה נוצר בניסיונות במטבח הפרטי שלי, להפוך את ממרח השוקולד למשהו יותר בריא. 

לא תאמינו כמה זה קל, מהיר וטעיםםם… 

אני בטוחה שגם אתם תחליפו את הקנוי בממרח הבריא והביתי.

החומרים הדרושים:
חלבה שוקולד:
כוס טחינה גולמית
200 גרם שוקולד מריר או חלב
חלבה נוגט:
כוס טחינה גולמית
3 כפות קרם או אבקת נוגט
150 גרם שוקולד מריר או חלבי
חלבה דבש:
כוס חלבה גולמית
רבע כוס דבש
רבע כוס מים

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי,
מוסיפים את הטחינה הגולמית, ומערבבים היטב עד שמתאחד.
לחלבה נוגט מוסיפים את קרם או אבקת הנוגט ביחד עם הטחינה,
לחלבה דבש, מערבבים הכל ביחד.
*אין צורך לשמור במקרר, הממרח נשמר כחודש. אם הוא מתקשה מדי, ניתן לחמם מעט במיקרוגל לפני המריחה.
חלבה דבש יש לאחסן במקרר, נשמר כמה ימים בלבד.
*למתכון בריא יותר, ניתן להשתמש בכמות קטנה יותר של שוקולד.

צילום וסטיילינג – שושי סירקיס


מסקרן אותך לגלות את הסודות של השפים הגדולים?

אם את –
– שואפת לפתח את הבישול הביתי לרמת גורמה תוך רכישת פרקטיקה נרחבת בתחום
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מרהיבות במטבח
– חולמת להגיש לשולחן את אומנות הבישול במיטבה
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך
זה בדיוק בשבילך!
קורס בישול גורמה לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
לפניה דרך הוואטספ, לחצי כאן >
או חייגי ישירות למשרד – 02-652-2227

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם?

ציור של אבא וילד על המדרכה

על ריפוי ועל עיסוק

הורה מגיע לטיפול

קיקי שפיגלמן

תחפושות של סופר שין

ראיונות

לאה אייזנבך: 10,000 תחפושות בשנה!

שבי

ברווזים מעץ בשורה

מנהלת את הזמן שלך

בית מסודר – ובקלות!

רוחמה הופמן

תבשיל בטטה

מתכוני התאוששות אחרי פסח

חוי לב