מנה אחרונה מועדפת במיוחד!
ממליצה כקינוח באירועים מכובדים ומרשימים, זוהי מנה אחרונה שהאורחים לא ישכחו….
וכמובן: הפררו רושה מעולה גם למשלוחי מנות יוקרתיים!
רכיבים:
לכדורים:
כוס פצפוצי אורז
2 כפות אבקת נוגט
רבע כוס קרם נוגט
שליש כוס אגוזי מלך טחונים
חצי כוס שבבי ופל
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס ריצ'
אגוזי לוז גרוסים – לא חובה
הוראות הכנה:
לערבב את כל חומרי הכדורים בקערה, ליצור כדורים (כ 15 יחידות)
להקפיא לכמה שעות
להמיס את חומרי הציפוי: שוקולד מריר וריצ' על בן מארי או במיקרוגל,
ולצפות את הכדורים הקפואים.
אם רוצים: ניתן לכדרר באגוזי לוז גרוסים.
—
חומרים לגלידת מוס נוגט:
1 ריצ'
2 ביצים שלמות
1/2 כוס חלב סויה
3 כפות קרם נוגט
1 כפית קפה
חומרים לציפוי הגלידה:
100 גרם שוקולד
1/2 כוס ריצ'
הוראות הכנה:
להקציף את הריצ'
להוסיף את הביצים וחלב הסויה
ואז את שאר החומרים
לשטח על תבנית (עדיף עגולה או כוסיות)
להמיס את חומרי הציפוי: שוקולד מריר וריצ' על בן מארי או במיקרוגל,
לצפות את שכבת הגלידה ולהקפיא
להגיש לצד הכדור פררו רושה
יאמייייייי! מפנק : )
הצעת הגשה:
ניתן להכין את הגלידה בכוסות אישיות,
ולהניח מעל הגלידה את הכדור.
או להכין את הגלידה בתבנית עגולה, לחתוך למשולשים,
ולהניח את הכדור בצד.
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>
