הרבה מהמתכונים המוצלחים שלנו "מתבשלים" להם בעבודה המשותפת של הצוות במטבח הקייטרינג תוך כדי עבודה…
זה כיף לבוא לעבודה כל בוקר, ולעבוד עם צוות מנצח ומגוון,
כולן נשות חיל "משלנו" עסיסיות ויראות שמים.
המעניין הוא הגיוון של כל שכבות וגווני המגזר החרדי,
וכל אחת שמביאה איתה טעמים ומתכונים מבית.
חסידית עם ליטאית, מרוקאית עם תוניסאית,
זה מה שיוצר את המכלול המעניין של העבודה,
שמשפיע ישירות גם על המתכונים, המנות והטעמים.
קחו לדוגמא את המתכון הבא:
סלט חסה בשילוב קינואה, שקדים וחמוציות
1 כוס קינואה לא מבושלת
1 כוס מקלות שקדים מולבנים
1 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס חמוציות
לערבב הכל חוץ מהחמוציות ולשטוח על התבנית.
לבשל בסיר לכמה דקות:
1/3 כוס שמן
1/4 כוס דבש
2 כפות סילאן
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר חום
ולשפוך על הקינואה.
לאפות כ- 1/2 שעה ולערבב מדי פעם
לאחר האפייה להוסיף את החמוציות.
רוטב לסלט:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס סוכר חום
3 שיני שום
1 כפית חרדל
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
בתאבון : )
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים מוולמנס אירועים? לחצו כאן>>>>
6 Responses
תודה על המתכון אבל לא הבנתי
לא מבשלים את הקינואה, אלא רק אופים אותה עם מצרכי הרוטב וללא מים כלל? היא לא מתייבשת? נשרפת?
איך היא צריכה לצאת?
הקינואה לא נשרפת ולא צריך מים זה יוצא סוג של נשנוש טעים ומוצלח.
היכן החסה?
החסה עם כל הרכיבים יחד
אני לא הבנתי בדרך כלל קינואה מבשלים לא אופים נראה לי זאת טעות
לא שכחנו מים, זה יותר נשנוש ותוספת לחסה זה לא סלט קינואה שמבשלים במים.וזה מצוין.