האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

סלט חסה בשילוב קינואה, שקדים וחמוציות

וולמנס אירועים

הרבה מהמתכונים המוצלחים שלנו "מתבשלים" להם בעבודה המשותפת של הצוות במטבח הקייטרינג תוך כדי עבודה…

זה כיף לבוא לעבודה כל בוקר, ולעבוד עם צוות מנצח ומגוון,

כולן נשות חיל "משלנו" עסיסיות ויראות שמים.

המעניין הוא הגיוון של כל שכבות וגווני המגזר החרדי,

וכל אחת שמביאה איתה טעמים ומתכונים מבית.

חסידית עם ליטאית, מרוקאית עם תוניסאית,

זה מה שיוצר את המכלול המעניין של העבודה,

שמשפיע ישירות גם על המתכונים, המנות והטעמים.

קחו לדוגמא את המתכון הבא:

סלט חסה בשילוב קינואה, שקדים וחמוציות

1 כוס קינואה לא מבושלת
1 כוס מקלות שקדים מולבנים
1 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס חמוציות

לערבב הכל חוץ מהחמוציות ולשטוח על התבנית.

לבשל בסיר לכמה דקות:
1/3 כוס שמן
1/4 כוס דבש
2 כפות סילאן
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר חום

ולשפוך על הקינואה. 

לאפות כ- 1/2 שעה ולערבב מדי פעם
לאחר האפייה להוסיף את החמוציות.

רוטב לסלט:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס סוכר חום
3 שיני שום
1 כפית חרדל
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס

בתאבון : )

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים מוולמנס אירועים? לחצו כאן>>>>

6 Responses

  1. תודה על המתכון אבל לא הבנתי

    לא מבשלים את הקינואה, אלא רק אופים אותה עם מצרכי הרוטב וללא מים כלל? היא לא מתייבשת? נשרפת?

    איך היא צריכה לצאת?

    1. הקינואה לא נשרפת ולא צריך מים זה יוצא סוג של נשנוש טעים ומוצלח.

  2. אני לא הבנתי בדרך כלל קינואה מבשלים לא אופים נראה לי זאת טעות

    1. לא שכחנו מים, זה יותר נשנוש ותוספת לחסה זה לא סלט קינואה שמבשלים במים.וזה מצוין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

אולי יעניין אותך גם?

רשימת קניות

חכמת ההמונות

אנחנו מוציאים 1,200 ש"ח על אוכל בשבוע. הגיוני?

רייזי

יצירה

הקישוט המושלם לסוכה: כדור פורח ונוצץ

שושי רובין

חכמת ההמונות

לא כיף לי עם הילדים אחרי צהריים : (

חיה

דור ראשון ודור שלישי על כוס קפה

חוסן אישי במצבי משבר: מה עשה אותן נשים חזקות?

מירי קרון