ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

גיוון לשבת: סופריטו עוף ותפוח אדמה, לצפייה >>>

נמאס לך מעוף ותפוח אדמה בתנור לסעודת ליל שבת?

הנה וריאציה קצת אחרת ועסיסית!

מודה שהלכתי לבדוק בויקיפידיה מה זה סופריטו… 😉

ובכן, ההגדרה היבשה היא: סופריטו (בספרדית: Sofrito, באיטלקית: soffritto, "מוקפץ") הוא רוטב מבושל סמיך וארומטי.

במקרה הזה מדובר על עוף ותפוח אדמה שמתבשלים בבישול ארוך בתוך רוטב עסיסי וסמיך.

ספרו איך יצא לכן : )

לכבוד שבת קודש!

לצערנו בגלל זכויות יוצרים לא נוכל להעתיק לפה את המתכון.

3 Responses

  1. סופריטו שווה מעדן נימוח וטעים!!
    חמותי מכינה את זה הרבה ותמיד יוצא פשוט מעדן…
    מטגנים תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
    וגם מטגנים קציצות
    מבשלים עוף עד שמתרכך
    מעבירים את התפו"א והקציצות לסיר ואז שופכים את המים שיתבשל בהם העוף מעל
    ומסדרים יפה את העוף למעלה
    מבשלים עוד שעתיים פחות או יותר..
    אעים ביותר!!

  2. זה נראה מעולה!
    רק שזה לא תחליף לעוף בתנור כי זה הרבה יותר זמן התעסקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

10% לקוראות שבי רגע, על כל הקולקציה (כולל החדשה!) באתר של ST FASHION 😵! תציצי בעמוד הקופונים שלנו, ולכי להתפנק לחג : )

אולי יעניין אותך גם?

0

מנהלת את הזמן שלך

את רוצה ורוצה, ורוצה, ורוצה… איך כל זה יקרה?

רוחמה הופמן

0

מנהלת בבית ובחוץ

לא מסוגלת להגיד לעובדים (תלמידים/ילדים) שלי – לא!

גיטי ויספלד, יועצת ארגונית

0

נפש מתמודדת

מאושפזת (לא קל לקריאה)

הדס

0

חכמת ההמונות

ניקוי רעלים – זה עובד? עושה משהו?

תהילה